Finance – Půjčky

Připravujeme pro vás zábavu vpravdě epickou s neméně epickým rozpočtem. Již dříve jsme se zde pokusili vrhnout světlo na to, kolik peněz je potřeba a co s nimi budeme dělat. Teď bychom vás rádi seznámili s tím, kde a jak je vezmeme. V této části se podrobně seznámíte s půjčkami, druhým zdrojem příjmů pro hru budou Účastnické poplatky.


Jak jste si mohli povšimnout v transparentním rozpočtu, hra se zaplatí po čtyřech uvedeních. Do té doby ale potřebujeme také nějak její uskutečnění zaplatit. A proto přicházíme s jednoduchou možností, jak celý projekt velmi podpořit.

Samozřejmě, vždy velmi velmi rádi přijmeme dar, ale ohromnou pomocí na naší cestě pro nás jsou i půjčky. Bezúročné půjčky od vás nám umožní získat prostředky výrazně levněji, než by se nám podařilo v bance. Zároveň máme nachystané tříleté schéma, které počítá i s nejhorší možnou variantou “hra po prvním běhu katastrofálně selže a nebude už nikdy uvedena”, kdy skrze kombinaci postupného rozprodeje majetku a splácení z osobních zdrojů dokážeme garantovat, že všechny půjčky do žádané výše zvládneme do tří let splatit. Sami též přirozeně děláme maximum, aby na tuto variantu nikdy nedošlo.

Zároveň nám připadá důležité zmínit, že hra na půjčkách od přiznivců není závislá a možnost získání financí v bance tu pro nás vždy je jako záložní možnost. S vaší pomocí se nám ale podaří ušetřit na úrocích a uvádění Belle se tak rychleji dostane do bodu, kdy bude možné získané peníze investovat do jeho rozšíření či dalších projektů.


A co tedy potřebujeme?

V nejlepším případě chceme poskládat 600 000,- Kč. Z administrativních důvodů bychom neradi zpracovávali půjčky pod 50 000,- Kč.


A co za to dostanete?

Poděkování na webu a vhled do příprav akce. Chceme, abyste viděli, co se za vaše peníze děje – to budeme nejen pravidelně reportovat do rozpočtu, ale i pro všechny na FB i na webu. Navíc v prosinci, březnu a květnu budeme dělat otevřené videokonference, na kterých budeme prezentovat jak si projekt stojí, co je hotovo (či není) a co se nepovedlo či naopak velmi podařilo.


Stále nám chcete pomoci?:)

Skvělé, ještě jednou velmi děkujeme! Napište nám na belleepoque@rolling.cz s vizí, jak byste nám rádi pomohli po finanční stránce, a my se vám ozveme.