Finance – Účastnický poplatek

Připravujeme pro vás zábavu vpravdě epickou s neméně epickým rozpočtem. Již dříve jsme se zde pokusili vrhnout světlo na to, kolik peněz je potřeba a co s nimi budeme dělat. Teď bychom vás rádi seznámili s tím, kde a jak je vezmeme. V této části se podrobně seznámíte s účastnickými poplatky, druhým zdrojem financování pro hru budou Půjčky.


Kdy

Placení bude otevřeno v průběhu září. Od jeho zahájení bude 14 dní na zaplacení poplatku, následně po dvou výzvách případně místo propadá a oslovíme vylosovaného náhradníka.


Storno

Po termínu zaplacení je storno poplatek 10 % uhrazeného účastnického poplatku. Při odhlášení měsíc před hrou je storno poplatek 50 % uhrazeného účastnického poplatku, při stornu 14 dní před hrou 100 % uhrazeného účastnického poplatku.

Pokud je na odhlášené místo nalezen platící účastník, lze vrátit i částku převyšující storno poplatek, maximálně však do výše 90 % uhrazeného účastnického poplatku. Při stornu 50 % se jedná o částku uhrazenou novým účastníkem, která převyšuje 50 % uhrazeného poplatku původním účastníkem (do výše 90 % uhrazeného účastnického poplatku). Při stornu 100 % se jedná o částku uhrazenou novým účastníkem (do výše 90 % uhrazeného účastnického poplatku).

Pro účely kalkulování storna se vždy uvažuje základní účastnický poplatek.


Brigáda

Po dohodě je možné si účast na hře částečně nebo zcela odpracovat. Zároveň také platí, že všechny platby je třeba složit a pak až budeme zpětně vracet peníze za práci. Je také vhodné říct, že platíme jenom tam, kde je to nezbytně nutné – typově šití, logistika, nakládání beden, inventury… a kde nejsme schopni zajistit dobrovolnickou variantu. Výše odměny pak závisí na individuální dohodě (například u šití platíme za kus kostýmu podle toho, jak dlouho trvá zhotovit průměrnému zhotoviteli, nikoliv za hodiny práce).


Balíčky

Líbí se vám naše práce a chcete nás podpořit tím, že za hru zaplatíte o něco více? Super, velmi si toho vážíme! Výše vaší platby ovlivní jen různé symbolické dary, které dostanete. Ty navíc cíleně držíme skutečně jenom jako symboly našeho vděku, aby drtivá většina vašeho daru šla opravdu přímo do hry.

Pozvaný na umírání – 3350,- Kč

  • hra včetně jídla, kostýmu a ubytování

Poslanec – 5000,- Kč

  • hra včetně jídla, kostýmu a ubytování
  • osobní pozvánka na umírání
  • speciální dračí welcome drink

Prastarý – 10 000,- Kč a výš

  • hra včetně jídla, kostýmu a ubytování
  • osobní pozvánka na umírání
  • speciální kostýmový doplněk podle vaší postavy na památku

Drak – 20 000,- Kč a výš

  • hra včetně jídla, kostýmu a ubytování
  • osobní pozvánka na umírání
  • velká zarámovaná fotka ze hry s podpisy členů týmu a moudrým vzkazem

Záloha na úklid

Všichni skládají zálohu 500,- na úklid, vrátíme jí plošně každému, kdo se v neděli zúčastní úklidu.