Pravidla soutěže

Pořadatel soutěže

Pořadatelem soutěže je Rolling, spolek pro rozvoj zážitkových vzdělávacích her, Fučíkova 283, 411 55 Terezín.

Tato soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována, vyhodnocována ani spravována provozovatelem sociální sítě Facebook a nijak s ní nesouvisí. Provozovateli Facebooku nevznikají ve spojení s touto soutěží žádné závazky ani povinnosti vůči účastníkům soutěže; společnost Facebook je zcela osvobozena od jakýchkoliv závazků vůči účastníkům soutěže. Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace pořadateli soutěže a nikoliv Facebooku. Všechny dotazy, komentáře nebo stížnosti ohledně soutěže musí být adresovány pořadateli, nikoliv Facebooku.


Podmínky účasti

Soutěže se může zúčastnit člověk, který je uživatelem sociální sítě Facebook a je starší 18 let. Účastník musí mít po celou dobu konání soutěže aktivní svůj osobní facebookový účet. Účast v soutěži prostřednictvím facebookového účtu jiné osoby je vyloučena.

Členové a funkcionáři pořadatele, osoby v pracovněprávním či jiném obdobném vztahu k pořadateli a osoby těmto osobám blízké jsou ze soutěže vyloučeny.

Do soutěže budou zařazeni jen ti soutěžící, kteří zcela splní stanovené podmínky soutěže. Účast v soutěži je dobrovolná a lze kdykoliv odstoupit sdělením pořadateli.

Soutěžící se smí účastnit s libovolným množstvím příspěvků.


Mechanismus soutěže

Zájemce, který splňuje stanovené podmínky, se stane účastníkem soutěže tak, že vytvoří dílo s tématikou larpu Belle Epoque, a zašle obrázek tohoto díla v digitální podobě (dále jen “příspěvek“) prostřednictvím mailu pořadateli, a to nejpozději dne 17.8. 23:59 2020. Příspěvky zaslané později nebudou do soutěže přijaty.

Soutěžním dílem může být cokoliv, co je výsledkem tvůrčí činnosti účastníka, má tématický vztah k larpu Belle Epoque a není v rozporu s informacemi o světě larpu Belle Epoque, které jsou veřejně známé ke dni vyhlášení soutěže.

Dílo může mít jakoukoliv formu, podmínkou však je, aby bylo dílo zachytitelné v digitální podobě a zaslatelné mailem.

Soutěžící účastí potvrzuje, že jeho dílo je v plném rozsahu jeho vlastním výtvorem, a pokud jsou v díle použity materiály třetích osob, děje se tak s jejich souhlasem, nebo jde o situaci, kdy tento souhlas není třeba.


Vyhodnocení hlasováním

Dne 18.8. 2020 budou všechny zaslané příspěvky zveřejněny na facebookové stránce “Belle Epoque – larp“ a následně proběhne hlasování, kterého se může zúčastnit každý uživatel Facebooku tak, že příspěvku s dílem udělí reakci. Za hlas pro dílo se považují všechny reakce, kterými lze reagovat na příspěvek, tedy “To se mi líbí,” “Super,” “péče,” “Haha,” “Paráda,” “To mě mrzí,” “To mě štve,” nebo jakákoliv jiná reakce, kterou v průběhu soutěže Facebook umožňuje. Hlasovat lze pro libovolný počet příspěvků.

Vítězeným dílem bude dílo, jehož příspěvek které bude mít v 21: 00 26.8.2020 nejvíce reakcí. V případě rovnosti hlasů rozhodne los.

Výsledek hlasování bude zveřejněn na facebookové stránce “Belle Epoque – larp“ bez zbytečného odkladu.

Autor vítězného díla vybraného hlasováním získá právo zúčastnit se jako hráč prvního běhu larpu Belle Epoque, a to zdarma.

Pokud autor vítězného díla výhru odmítne, anebo na výzvu nepředá pořadateli potřebné údaje pro registraci na larp Belle Epoque, získává výhru autor díla, jehož počet reakcí je další v pořadí, a to i opakovaně.


Vyhodnocení porotou

Vedle hlasování uživateli Facebooku budou všechny zaslané příspěvky hodnoceny porotou. Porota má tři členy, které určí pořadatel. Jména členů poroty budou zveřejněna. Hodnocení a hlasování členů poroty je však tajné. Bez zbytečného odkladu po rozhodnutí poroty bude na facebookové stránce “Belle Epoque – larp“ zveřejněno, které dílo vybrala porota jako nejlepší.

Dílo, které zvítězilo v hlasování uživateli facebooku, je z hodnocení porotou vyřazeno.

Autor díla, které jako nejlepší určí porota, má zaručenou účast na larpu Belle Epoque jako hráč, avšak za běžný účastnický poplatek.

Pokud autor vítězného díla výhru odmítne, anebo na výzvu nepředá pořadateli potřebné údaje pro registraci na larp Belle Epoque, porota vybere jiné dílo.


Další podmínky soutěže

Příspěvky do soutěže musí splňovat podmínky pro zveřejnění na sociální síti Facebook. Příspěvky nesplňující tyto podmínky budou pořadatelem ze soutěže vyloučeny. Splnění podmínek v tomto případě posoudí pouze pořadatel.

Soutěžící zašle příspěvek v běžně užívaném obrazovém formátu (zejména jpg, png, gif, tiff) v rozlišení nejvýše 1600×1200 bodů. Příspěvky nesplňující tyto parametry mohou být vyřazeny, nepodaří-li se pořadateli ani s vynaložením přiměřeného úsilí je do těchto parametrů upravit.

Účastí v soutěži soutěžící souhlasí s tím, že digitální obraz díla bude užíván obvyklým způsobem v souladu s účelem a smyslem soutěže a k propagaci larpu Belle Epoque, zejména bude zveřejněn na stránce “Belle Epoque – larp“. Pořadatel nebude do příspěvku zasahovat, s výjimkou drobný technických úprav bez změny do obsahu (zejména změna velikosti či digitálního formátu obrázku).

Účastníci tvoří dílo na vlastní náklady a dobrovolně.


Vyloučení účastníka, zrušení soutěže

Pořadatel si vyhrazuje právo vyloučit účastníka ze soutěže pro porušení těchto podmínek.

Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv ukončit či zrušit. Nenese přitom odpovědnost za náklady, které zájemci o účast a účastníci v souvislosti účastí vynaložili.

Pořadatel si vyhrazuje právo vyloučit účastníka ze soutěže v případě zániku facebookového profilu účastníka z jakéhokoli důvodu nebo v případě ukončení jeho aktivity (včetně jeho blokace).

O rozhodnutí vyloučit účastníka pořadatel účastníka, je-li to rozumně možné. Možnost účastníka zaslat nový soutěžní příspěvek v souladu s těmito pravidly není dotčeno.


Závěrečná ustanovení

Tato pravidla jsou závazná jak pro účastníky, tak pro pořadatele. Pořadatel může změnit pravidla, pokud jsou zde okolnosti, které by jinak uskutečnění soutěže znemožnily či značně ztížily. Jakákoliv případná změna pravidel bude s dostatečným předstihem zveřejněna prostřednictvím facebookové stránky “Belle Epoque – larp“.

Účastníci soutěže berou na vědomí, že jejich osobní údaje budou zpracovány v rozsahu a způsobem, který je potřebný k realizaci soutěže.

Pořadatel nenese jakoukoliv odpovědnost za to, že účastník soutěže bude během larpu Belle Epoque sežrán Drakem.

Práva a povinnosti vznikající v souvislosti se soutěží, která nejsou upravená v těchto pravidlech, se řídí právními předpisy České republiky.